www.audiostereo.ro

300 Crystal Edition Loudspeakers

AudioStereo logo
ELAC Loudspeakers "Finest German Engineering"
300 Series Loudspeakers
 
ELAC 310 Indies Black main page
ELAC 330 CE main page
 

Forma functiei

Seria 300 este sinteza perfecta a tehnologiei avansate si a designului compact. Fiecare incinta acustica reprezinta un exemplu de estetica si tehnologie uimitoare.

Conceptul: sunet impresionant, difuzoare de inalta calitate ce incorporeaza tweeterul JET III si difuzorul LLD, cabinetul proiectat din aluminiu extrudat.

Caracteristica extraordinara este cabinetul din aluminiu. Acesta consista din aluminiu extrudat de 6,5 mm grosime (in cazul modelului 310 CE), respectiv de 7,5mm grosime (in cazul modelului 330 CE), intarit in interior cu o ranforsare transversala. Astfel rigiditatea inalta a materialului permite cabinetelor sa atinga un caracter lipsit aproape 100% de rezonante.

In plus acest tip de cabinete ofera posibilitatea atingerii celor mai compacte constructii. Modelele au panourile frontale reduse la minim, ajungand astfel foarte aproape de sursa de sunet punctiforma ideala. Imaginea sonora tridimensionala si aerisita rezultata se desfasoara deosebit de bine, mai ales pe standuri.

Aceste modele clasice sunt un exemplu de sinteza perfecta a tehnologiei si designului, si se disting prin estetica uimitoare si functii tehnologice avansate.

 
ELAC 300 Series Loudspeakers
©2008-2024 AudioStereo